Verwacht in 2022

Terug

Graag geven we u een idee van de plannen die er zijn voor nieuwe uitgaven in 2022. Al te uitvoerig kunnen we daarover nog niet zijn, maar voorzichtig een tipje van de sluier oplichten kan geen kwaad. Alles onder voorbehoud uiteraard.

Als het gaat zoals we hopen en van plan zijn, dan kunt u in 2022 de volgende uitgaven verwachten:

1
We zullen een vervolg gaan geven aan de reeks Voedsel tot nadenken, de ooit in 1979 gestarte reeks die in 2019 een vervolg kreeg met een tweede serie. In 2022 zal in deze serie het derde deel verschijnen. Ditmaal speelt - en dat gebeurde nog niet eerder in deze reeks -  een dichter de hoofdrol.

Op deze uitgave kan inmiddels worden ingetekend. Klik hier voor meer informatie.

2
In maart 2022 zal de vijftigste lentekaart verschijnen. Dat zal gevierd gaan worden met een tweede web-expositie. Ook zal onder de titel Vijf jaargetijden ter gelegenheid daarvan een kleine jubileumuitgave verschijnen.

3
In 1993 verscheen onze uitgave De Waal, een ode aan het rivierenlandschap. Litho's van Willem den Ouden en poëzie van Willem van Toorn. In 2022 hoopt de Atalanta Pers met hen beiden een tweede boek uit te kunnen brengen, om daarmee een tweeluik compleet te kunnen maken.

Op de hoogte blijven
Zodra er over een van deze geplande uitgaven meer bekend is, leest u hierover op deze website. Als u persoonlijk door ons op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten, meld u dan hier aan voor het geheel vrijblijvend ontvangen van onze aankondigingen.

 

 

Terug