Presentatie Celan-uitgave

Het Joods Historisch Museum te Amsterdam
Terug

 

Op 29 oktober 2020 zal onze Celan-uitgave Er zal een gaan zijn worden gepresenteerd in het Joods Historisch Museum. Bij die gelegenheid zullen uitgever-vormgever René Bakker, vertaler Ton Naaijkens en beeldend kunstenaar Marie-Luc Grall in woord en beeld een uitgebreide toelichting geven op hun aandeel in dit bijzondere boek. Ook zal het eerste exemplaar van de uitgave worden overhandigd aan de directeur van het museum.

Als gevolg van de maatregelen in het kader van Covid-19 zullen helaas slechts weinigen bij deze presentatie aanwezig kunnen zijn. Kaarten zijn hiervoor dan ook niet meer te reserveren. Wel zal het mogelijk zijn de presentatie via een livestream te volgen op de Facebook-pagina van het Joods Cultureel Kwartier.
De presentatie begint om 14:00 uur.

Zoals u zult begrijpen is deze informatie onder voorbehoud. Mochten er onder druk van de omstandigheden wijzigingen noodzakelijk zijn, dan zal hiervan op deze pagina direct melding worden gemaakt.

     (16-10-2020)  Belangrijk bericht

In overleg met alle betrokkenen is besloten om de presentatie van onze Celan-uitgave in het Joods Historisch Museum te geven zonder in de zaal aanwezig publiek. Het gebeuren zal worden gestreamd, zodat het toch voor elke belangstellende direct te volgen zal zijn.

Om de presentatie live te volgen (donderdag 29 oktober 2020 - 14:00 uur) klik hier.

Op een later tijdstip zal een filmopname van de presentatie ook op de website van Atalanta Pers te zien zijn.

 

Klik hier voor meer informatie over de uitgave.

Om de site van het Joods Historisch Museum te bezoeken, klik hier.

 

 

Terug