Hulp bij het plaatsen van uw bestelling

Bestellen gaat snel en simpel. Ons bestelproces bestaat uit drie stappen. Uw bestelling wordt pas definitief nadat de order bevestigt. Voor die handeling uit te voeren kunt u alles naar wens aanpassen.

1. Selecteer uw aankopen

Met de zwarte knop "bestel deze uitgave" voegt u een product toe aan uw bestellijst.
Wilt u meerdere exemplaren bestellen, pas dan het aantal aan in de bestellijst.

  • Met de knop "verder winkelen" gaat u terug naar de winkel.
  • Heeft u zich bedacht? Klik dan op 'verwijder' om een product te verwijderen.

Wilt u de bestelling afronden? Klik dan op "afrekenen".

2. Gegevens invullen, controleren en bevestigen

In het scherm kunt u de adresgegevens invullen en eventueel een aangepast factuuradres invullen. Deze informatie gebruiken wij voor het verzenden van uw bestelling. Velden met een sterretje (*) zijn daarom verplicht om in te vullen.

U kunt er voor kiezen om uw product te laten bezorgen of zelf af te halen. Afhalen kan in overleg nadat u van ons bericht heeft gekregen dat het product voor u klaarligt.

In het overzicht van uw bestelling kunt u controleren of alles klopt.

  • Heeft u zich bedacht? Klik dan op 'terug' om een product te verwijderen.
  • Wilt u de bestelling afronden? Klik dan na het akkoord gaan met de voorwaarden op "Plaats bestelling".

3. Betalen

Nadat uw bestelling is geplaatst, leggen wij de bestelde uitgaven voor u apart. Deze worden u pas toegestuurd, nadat wij het aan ons verschuldigde bedrag van u hebben ontvangen. U dient het verschuldigde bedrag over te maken naar het volgende rekeningnummer (IBAN): NL78 INGB 0006921603 t.n.v. Cocon te Baarn o.v.v. de bestelde titel(s) / het bestelnummer.

Uiteraard kunt u per e-mail of telefoon contact met ons opnemen als u vragen heeft over het bestelproces.

 

 

Verzenden en bezorgen

Levertijd

Wij dragen zorg voor een zo snel mogelijke levering. U moet rekening houden met een overboektijd van 1-3 werkdagen. Zodra uw betaling ontvangen is, ontvangt u van ons bericht en zal uw bestelling verzonden gaan worden.

Verzending
De verzending gaat met PostNL.
Meestal betreft het een brievenbuspakket. In sommige gevallen ontvangt u de zending als aangetekend en is een handtekening voor ontvangst noodzakelijk.

Indien u niet thuis bent
Als u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Indien u ook deze aflevering mist, kunt u de bestelling nog binnen drie weken ophalen bij een afhaalpunt van PostNL.

Producten afhalen
Atalanta Pers biedt u de mogelijkheid om uw bestelling in Baarn af te halen. Dit kan echter alleen na overleg (telefonisch of via mail contact) op afspraak.

Ruilen en retouren

Wijzingen of annuleren
Wilt u een reeds geplaatste bestelling wijzigen of annuleren? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail of per telefoon. Heeft u een pakket eenmaal geaccepteerd bij de postbode, dan zijn de verzendkosten bij een retourzending voor uw eigen rekening.

14 Dagen Bedenktijd
Bij Atalanta Pers kunt u een artikel binnen veertien (14) dagen na ontvangst ruilen of retourneren. De koop kan dan herroepen worden. Producten die beschadigd zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Indien het product door gebruik in waarde is verminderd, heeft Atalanta Pers recht op een vergoeding voor deze waardevermindering.

Voordat u een artikel retour zendt, dient u per email contact opnemen met Atalanta Pers.

Let op: u dient de verpakking van uw aankoop minimaal twee weken te bewaren voor het geval uw aankoop niet naar wens is of als er eventuele defecten zijn gebleken.

Procedure Ruilen & Retouren
Wilt u een artikel retourneren binnen de 14 dagen van het herroepingsrecht? Dan vragen wij u de volgende procedure aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen.
Meld bij ons per e-mail dat u een artikel retour wilt sturen. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek. Na ontvangst van uw zending, stuurt Atalanta Pers een ontvangstbevestiging via e-mail. Als het artikel onbeschadigd is, storten wij het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug.
Bij ontbinding van de overeenkomst op basis van het herroepingsrecht zijn de kosten van het terugsturen voor eigen rekening.

Uw Veiligheid en Privacy

Via deze website worden persoonsgegevens verwerkt. Atalanta Pers acht een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Zie onze privacyverklaring.

Algemene Voorwaarden
U kunt de Algemene Voorwaarden van Atalanta Pers hier bekijken of downloaden in PDF-formaat.

Sitemap
Voor een overzicht van de pagina's op deze website klik hier.