Werk in uitvoering

Terug

Wat kunt u dit jaar nog van ons verwachten? Wel, er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan twee bijzondere uitgaven die dit jaar nog zullen verschijnen.

*

Met aardige groeten is een uitgave die in woorden en vooral ook beelden herinneringen ophaalt aan de in 2023 overleden beeldend kunstenaar Henri Plaat, met wie Atalanta Pers in voorgaande jaren verschillende uitgaven heeft gemaakt.
De tekst voor deze uitgave is geschreven door Cherry Duyns, de beelden zijn uiteraard van Henri Plaat. Alles bij elkaar een intrigerende collage. Bijzonder is bovendien dat een originele pentekening van de kunstenaar deel zal uitmaken van deze uitgave.
De uitgave zal publiekelijk worden gepresenteerd in september 2024.

*

Gaandeweg is de titel van het laatste, nog ongepubliceerde werk van dichter Hans Tentije die in oktober 2023 is overleden. De gedichten zijn door hem geschreven voor een uitgave bij zijn 80e verjaardag in 2024. Ze zullen nu postuum en als eerbetoon aan deze grote dichter verschijnen.
De beeldende kant zal, zoals ook al de bedoeling was, worden verzorgd door beeldend kunstenaar Peter Bes, vriend van de dichter.
De uitgave zal in november van dit jaar verschijnen.

Zodra meer bekend is, hoort u dat van ons via onze nieuwsbrief en onze website. Bent u geïnteresseerd in een van deze uitgaven, laat het ons gerust weten. Op voorhand reserveren is mogelijk.

Terug