Voltooiing reeks "verkenningen"

Terug

Binnenkort zal het laatste deel in de reeks "verkenningen" verschijnen. Omdat daarmee na vele jaren deze reeks voltooid zal zijn, wordt een feestelijke presentatie voorbereid. Deze zal plaatsvinden op 2 maart as. in villa Berg en Dal te Baarn. Niet alleen zal bij die gelegenheid de laatste uitgave in deze reeks worden gepresenteerd en toegelicht, ook zal uitgebreid worden stilgestaan bij de reeks als geheel.

In de reeks "verkenningen" wordt op allerlei manieren onderzocht waar de grenzen van het boek liggen, zowel wat de inhoud als wat de vorm ervan betreft. Inmiddels verschenen na het nul-nummer Boekdozen | Doosboeken [1.1.95] zes delen: met zonder woorden [1.1.97], Beelden van de mens [1.1.101], Met van [1.1.103], Vierkant [1.1.106], de groeten [1.1.111] en Wit [1.1.114].

Als u aanwezig zou willen zijn bij de afsluitende presentatie van deze boeiende reeks, laat dit dan even weten via het contactformulier op deze site. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn (de ruimte is beperkt), ontvangt u van ons een bevestiging en een officiële uitnodiging met alle gegevens.

Terug