Vluchtplan '22-'23

Terug

Bij de Atalanta Pers zitten we ook in dit deel van het jaar niet stil. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën of werken al aan plannen die langzaam vorm beginnen te krijgen.

Het is nog te vroeg om namen of titels te noemen, maar wel kan al gezegd worden dat er twee kunstenaarsboeken in voorbereiding zijn, waarvan er hopelijk één nog in 2022 gepresenteerd zal kunnen worden. Verder zullen volgend jaar wellicht enkele nieuwe delen kunnen worden toegevoegd aan onze reeks 'Dialogen' die inmiddels 14 uitgaven telt.

Daarnaast zal hard gewerkt gaan worden aan het archief van de Atalanta Pers. U zult begrijpen dat achter ruim 130 boekuitgaven en een kleine 400 uitgaven bij gelegenheden of in opdracht gemaakt, een groot archief schuil gaat, zowel analoog als digitaal.
We zijn enorm blij dat dit archief in de loop van de komende maanden zal kunnen worden overgedragen aan Museum Meermanno, het Museum van het Boek, in Den Haag. Naast alle uitgaven van de Atalanta Pers zullen daar dan op termijn ook alle achterliggende stukken een goed onderkomen hebben gevonden.

We houden u uiteraard via deze website van een en ander op de hoogte. Maar wilt u tijdig via een mailbericht op de hoogte worden gebracht van het verschijnen van een nieuwe uitgave, laat het ons dan weten. Klik op de button blijf op de hoogte om u daarvoor aan te melden.

 

 

Terug