Verschenen: “verkenningen” opus 5

Terug

Vandaag is het vijfde deel in de reeks verkenningen verschenen. Onder de titel de groeten ontvangen de deelnemers aan deze bijzondere reeks de komende twaalf weken vanuit telkens een andere plaats in Nederland een ansichtkaart toegestuurd. Na de laatste kaart ontvangen de geadresseerden een album waarin de kaarten kunnen worden opgeborgen. Met elkaar vormen ze dan een complete uitgave. Een summiere toelichting op het geheel volgt in het separaat uitgebrachte colofon.

In verkenningen onderzoekt René Bakker op een geheel eigen wijze de randen van het boek, zowel wat de vorm als wat de inhoud betreft. Dat leverde tot nu toe vijf uitgaven op die in menig opzicht afwijken van het gebruikelijke boek.

In 2014 verscheen Boekdozen | doosboeken als 0-nummer in de reeks (1.1.95 en 95A), in hetzelfde jaar gevolgd door Met zonder woorden (1.1.97 en 97A). Opus 3 en 4 verschenen het jaar daarop: Beelden van de mens (1.1.101 en 101A) en Met van (1.1.103 en 103A). Begin 2016 kwam de uitgave vierkant uit (1.1.106 en 106A).

Bent u geïnteresseerd, lees en bekijk dan de informatie die over deze uitgaven op deze website te vinden is. Hebt u er vragen over, stel ze gerust.

Vanwege het bijzondere karakter is de oplage van deze reeks zeer klein gehouden: 21 exemplaren. Er is nog één nummer beschikbaar. U kunt op dat nummer intekenen. U ontvangt dan de vijf al verschenen delen. De gehele reeks (zeven delen) zal in 2018 worden voltooid.

Terug