Overzicht van exposities en presentaties

Hierna volgt een 0verzicht van de exposities die in de loop van de jaren hebben plaatsgevonden. Opgenomen zijn zowel exposities die geheel aan de Atalanta Pers waren gewijd als die waar een of meer uitgaven van de pers deel van uitmaakten.

Tevens zijn de activiteiten vermeld die zijn gehouden bij de presentatie van uitgaven, ten huize van de Atalanta Pers of elders.

Als er sprake is van uitgaven die zijn uitgebracht bij een jubileum, dan worden die vermeld. Zo mogelijk is er ook een link opgenomen naar de betreffende uitgaven in de bibliografie.

Exposities van vrij werk van René Bakker zijn in dit overzicht niet opgenomen, tenzij ze op een of andere manier gerelateerd zijn aan de Atalanta Pers.

Berg en Dal - Baarn

Op 15 april 2018 is in villa Berg en Dal te Baarn de uitgave Stelsel | de zeven hoofdzonden (1.1.115) gepresenteerd. Er was tevens een kleine...

 Ga verder

Kasteel Groeneveld - Baarn / Galerie KuuB - Utrecht / Loods 6 - Witteveen Visual Art - Amsterdam

Kasteel Groeneveld  -  Baarn
René Bakker - De elementen in foto's en poëzie
Tentoonstelling ( van 23 oktober 2016 tot en met 26 maart 2017 ) ter...

 Ga verder

OBA - Amsterdam / Museum Catharijneconvent - Utrecht / Galerie Rien van der Nat / Kasteel Groeneveld - Baarn

OBA  -  Amsterdam
Leeftocht
In het kader van Poëzie op zondag lazen de dichters Hester Knibbe en Miriam Van hee de gedichtenreeks Leeftocht (1.1....

 Ga verder

Atalanta Pers - Baarn / Arti et Amicitiae - Amsterdam / Museum Kranenburgh - Bergen

Atalanta Pers - Baarn
Presentatie van de uitgave Beelden van de mens (1.1.101 en...

 Ga verder

Atalanta Pers - Baarn 2014

Presentatie van de reeks verkenningen op 16 februari 2016 ten huize van de Atalanta Pers in Baarn. Aanwezig waren de intekenaars op deze reeks.
Bij...

 Ga verder